PORIFERA LIVING en Cereria Mollá

Posted by Eva Vermunt on

In de nieuwe collectie van PORIFERA LIVING zijn onder andere geurkaarsen en diffusers van het merk Cereria Mollá terug te vinden. Bent u op zoek naar luxe, mooie en milieuvriendelijke geurkaarsen?

Lees dan vooral snel verder voor meer informatie!

 

Het merk Cereria Mollá

Meer dan 100 jaar geleden zijn er methoden bedacht voor het maken kaarsen door de familie van Cereria Mollá. Deze methoden worden vandaag de dag nog steeds gebruikt en van generatie op generatie doorgegeven. Het bedrijf is gevestigd in Sierra de Mariola in Spanje. Hier maakt de familie hun kaarsen en andere producten met de hand in hun waskaarsenfabriek. Door jarenlange ervaring en geërfde processen zijn de producten van uitstekende kwaliteit.

 

Milieubewuste kaarsen

De kaarsen van Cereria Mollá zijn milieuvriendelijk. Dit wordt gewaarborgd op verschillende manieren. Zo wordt er tijdens de productieprocessen goed omgegaan met afval, waardoor de uitstoot van schadelijke stoffen voorkomen wordt. Daarnaast kan de familie gebruik maken van natuurlijke hulpbronnen, zoals een lage watertemperatuur die helpt met de koeling van machines en andere gereedschappen. Naast goede omgang met afval en het gebruik van natuurlijke hulpbronnen, speelt ook recycling een rol. Dit is ook terug te zien in onder andere de kartonnen verpakkingen van het merk. Door te kiezen voor de kaarsen van Cereria Mollá ervaart u niet alleen luxe en plezier, maar respecteert u daarbij ook het milieu.

 

PORIFERA LIVING en Cereria Mollá 

Geurkaarsen zijn een goede toevoeging aan uw interieur. Ze zorgen namelijk voor meer belevenis en sfeer in de verschillende ruimtes in uw huis. Daarnaast zijn de verschillende maten van de geurkaarsen leuk te stylen in uw inrichting. Op uw keukentafel of in een grote open kast; de mogelijkheden zijn eindeloos! Uiteraard zorgen de geurkaarsen van Cereria Mollá ook voor een fijne geur in huis. Doordat de producten milieubewust zijn, draagt u daarbij nog een steentje bij aan de wereld om u heen.

 

Wij als PORIFERA LIVING zijn erg blij met de producten van Cereria Mollá in ons assortiment. Naast geurkaarsen, bieden wij ook diffusers, handzeep en roomsprays aan. Van al deze producten zijn er verschillende geuren verkrijgbaar. Dus kiest u voor Velvet Woords, Bulgarian Rose, Bergamot di Calabria of Morocco Cedar?

 

 

Bergamot di Calabria Bulgarian Rose diffusers Geurkaarsen handzeep Interieur Morocco Cedar Velvet Woords

News

RSS