over ons

PORIFERA LIVING is een online interieur- en accessoires webshop waarvoor verschillende jonge vrouwelijke ondernemers zich inzetten. Door het bijhouden van trends in combinatie met onze eigen creatieve stijl, zorgen wij steeds weer voor nieuwe collecties met unieke producten. Wij staan klaar voor onze klanten en dit doen we aan de hand van onze vier kernwaarden:

1. UNIEk

PORIFERA LIVING streeft naar unieke luxe producten. Wij bieden daarom bewust collecties met een beperkte voorraad aan. Op deze manier gaan we massaproductie tegen en blijven alle interieur items bijzonder. Naast een beperkte voorraad, bieden we ook een grote variëteit aan producten aan en zijn we continu op zoek naar de nieuwste designs. Zo blijven wij voor onze klanten uniek en inspirerend.

2. PERSOONLIJKE SERVICE

Naast snelle levertijden en een goede service, staat persoonlijk contact bij PORIFERA LIVING voorop. Wij werken en zorgen écht voor onze klanten. Daarom willen we makkelijk benaderbaar zijn voor iedereen en denken we met plezier met u mee. Ook komen we graag bij u langs als u speciale wensen hebt. We hopen dat u bij elke interactie meer verliefd wordt op ons merk. Benader ons gerust voor al uw vragen. Samen vinden we gegarandeerd iets dat bij u past!

3. LIFESTYLE

PORIFERA LIVING is meer dan een webshop; het is een lifestyle. Onze luxe producten variëren van kleurrijke zijde bloemen tot sierlijke vazen en zijn functioneel, stijlvol, betaalbaar en van goede kwaliteit. Iedereen kan bij ons van A-Z slagen. Bij alles wat we doen, willen we onze klanten inspireren om van elk huis een mooi thuis te maken.

4. MAATSCHAPPELIJK BETROKKEN

PORIFERA LIVING bestaat uit een divers en gepassioneerd team. We werken samen met veel creativiteit, integriteit, plezier en energie om ongelofelijke dingen te bereiken en een bedrijf op te bouwen dat lang meegaat. We geven om onze collega’s, klanten en partners en streven naar openheid en betrouwbaarheid.

Ondanks dat PORIFERA LIVING nog een jong bedrijf is, kiezen wij bewust voor milieuvriendelijke producten die worden verstuurd in gerecycled materiaal. Daarnaast vragen we om retourkosten, zodat onze klanten bewuster kopen. Daarnaast zijn onze producten dier- en milieuvriendelijk. Zo bevat onze eigen kussenlijn gerecyclede veren en bevatten onze geurkaarsen geen parabenen.  

100% tevredenheidsgarantie

Beoordeeld met een 9,5

Gecertificeerd en aangesloten bij WebwinkelKeur